Bekijk producten
Bauerfeind GenuTrain

Bauerfeind Genutrain

De Genutrain kniebrace is een actieve bandage ter ontlasting en stabilisatie van het kniegewricht en kan tevens worden ingezet bij artrose.

Lees meer
GenuTrain P3

Genutrain P3

GenuTrain P3 werkt pijnverlichtend bij luxatie van de knieschijf en andere knieblessures.

Lees meer
GenuTrain A3

Genutrain S

GenuTrain S is een actieve kniebrace die lateralisatie van de patella tegen gaat.

Lees meer
 
Bauerfeind Genutrain

Bauerfeind Genutrain

De Genutrain kniebrace is een anatomisch gevormde kniebandage die de knieschijf ontlast en het kniegewricht ondersteunt en stabiliseert. In het weefsel van de Genutrain bandage is een visco-elastische pelotte geplaatst.
Deze visco-elastische pelotte in de Genutrain brace omsluit de knieschijf volledig en zorgt daarmee voor een voortdurende massage van het omringende weefsel.
Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat pijn en zwelling verdwijnen. Dit alles maakt de Genutrain kniebrace de meest populaire kniebrace die er op de markt is.

Bestel nu!
 
Genutrain P3

Bauerfeind P3

Actieve bandage voor een betere geleiding van de knieschijf
De GenuTrain P3 is een actieve bandage die zorgt voor een betere geleiding van de knieschijf. De P3 werkt pijnverlichtend bij een foute positie van de knieschijf ook wel lateralisatie van de patella genoemd.
Ook bij klachten als patellofemoraal pijnsyndroom of een Jumpers knee werkt deze kniebrace pijnverlichtend. Doordat de Genutrain P3 is uitgerust met twee geïntegreerde pelottes en een instelbare correctiedraad kan deze kniebrace de stand van de knieschijf in zijn natuurlijke positie stabiliseren.
Uiteraard stimuleert de pelotte in de P3 ook de proprioceptes zoals u dat gewend bij de andere Genutrain braces van Bauerfeind..

Bestel nu!
 
Genutrain S

Genutrain S kniebrace

De GenuTrain S is een actieve bandage voorzien van kniescharnieren zowel lateraal als mediaal. De kniescharnieren ondersteunt het kniegewricht bij instabiliteit, artrose in de knie of ontstekingen in de knie. De kniebrace is voorzien van een geïntegreerde visco elastische pelotte. De pelotte omringt de patella zodat u de kniebrace altijd correct heeft gepositioneerd. Door gebruik te maken van scharnieren en de inelastische klittenbanden geeft de GenuTrain S de ondersteuning die u verlangt.

Bestel nu!
 

Bracing & Support

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Bauerfeind Genutrain dan kunt u deze online kopen bij Bracing & Support. Zij leveren de Genutrain bandage tegen een zeer scherpe prijs.

Volg ons